‘Sözün Bittiği Yerde Şiir Başlar’ isimli etkinlik düzenlendi

Kültür-Sanat 30.04.2024 - 20:43, Güncelleme: 30.04.2024 - 20:43
 

‘Sözün Bittiği Yerde Şiir Başlar’ isimli etkinlik düzenlendi

Gültepe Kültür Merkezi'nde ‘Sözün Bittiği Yerde Şiir Başlar’ isimli etkinlik Mustafa Kemal Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleri tarafından gerçekleştirildi.
Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde bulunan Mustafa Kemal Ortaokulu kültürel etkinlikler kapsamında ‘Sözün Bittiği Yerde Şiir Başlar’ isimli dinleti düzenledi.  Gültepe Kültür Merkezi'nde gerçekleşen dinletiye okul yöneticileri sendika temsilcileri, öğrenci velileri ve öğrenci katılım sağladı. Kayseri bando ekibine bağlı mehter takımı ile açılışının yapıldığı dinleti Sakarya Türküsü ve deprem konulu şiirlerle devam etti. Etkinlikte duygusal anlar yaşandı.  Okul müdürü Sinan Gündüz dinleti hakkında yaptığı konuşmasında, “Amacımız öğrencilerde özgüven, yaratıcılık, kendini gerçekleştirme becerileri kazandırmak, milli bilinç ve vatan sevgisi gibi duygular oluşturmaktı. Bu dinleti ile de bunu büyük oranda başarmış olduğumuzu görmekten büyük mutluluk duyuyorum. Dinletide emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederim” açıklamasında bulundu.   Öte Yandan okul müdürü Gündüz sene sonu için de tiyatro çalışmalarının son aşamaya gelindiğini belirtti.  
Gültepe Kültür Merkezi'nde ‘Sözün Bittiği Yerde Şiir Başlar’ isimli etkinlik Mustafa Kemal Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleri tarafından gerçekleştirildi.

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde bulunan Mustafa Kemal Ortaokulu kültürel etkinlikler kapsamında ‘Sözün Bittiği Yerde Şiir Başlar’ isimli dinleti düzenledi.  Gültepe Kültür Merkezi'nde gerçekleşen dinletiye okul yöneticileri sendika temsilcileri, öğrenci velileri ve öğrenci katılım sağladı.
Kayseri bando ekibine bağlı mehter takımı ile açılışının yapıldığı dinleti Sakarya Türküsü ve deprem konulu şiirlerle devam etti. Etkinlikte duygusal anlar yaşandı.  Okul müdürü Sinan Gündüz dinleti hakkında yaptığı konuşmasında, “Amacımız öğrencilerde özgüven, yaratıcılık, kendini gerçekleştirme becerileri kazandırmak, milli bilinç ve vatan sevgisi gibi duygular oluşturmaktı. Bu dinleti ile de bunu büyük oranda başarmış olduğumuzu görmekten büyük mutluluk duyuyorum. Dinletide emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederim” açıklamasında bulundu.  
Öte Yandan okul müdürü Gündüz sene sonu için de tiyatro çalışmalarının son aşamaya gelindiğini belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve anadoluekspresshaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.