Kayserispor’da Bilal Bayazit’in çabası yetmedi!

Spor (AEH) - Anadolu Ekspress Haber | 13.05.2024 - 17:30, Güncelleme: 14.05.2024 - 00:44
 

Kayserispor’da Bilal Bayazit’in çabası yetmedi!

Kayserispor’un genç kalecisi Bilal Bayazit 12 kurtarış ile Süper Ligin 36’ncı haftasında en fazla kurtarış yapan kaleci oldu.
Fenerbahçe ile karşılaşan Kayserispor maçı 3-0’lık skorla kaybetti.  Süper Ligin 36’ncı haftasında Fenerbahçe ile karşılaşan Kayserispor, maçı 3-0’lık skorla kaybetti. Kayserispor’da günün en başarılılarından biri olan kaleci Bilal Bayazit 12 kurtarışla yine haftanın en fazla kurtarış yapan kalecisi oldu. Genç kaleci Bilal Bayazit bu sezon takımın en fazla gol yiyenlerinden biri olurken sadece bir maçta forma giymedi.  
Kayserispor’un genç kalecisi Bilal Bayazit 12 kurtarış ile Süper Ligin 36’ncı haftasında en fazla kurtarış yapan kaleci oldu.


Fenerbahçe ile karşılaşan Kayserispor maçı 3-0’lık skorla kaybetti. 
Süper Ligin 36’ncı haftasında Fenerbahçe ile karşılaşan Kayserispor, maçı 3-0’lık skorla kaybetti. Kayserispor’da günün en başarılılarından biri olan kaleci Bilal Bayazit 12 kurtarışla yine haftanın en fazla kurtarış yapan kalecisi oldu. Genç kaleci Bilal Bayazit bu sezon takımın en fazla gol yiyenlerinden biri olurken sadece bir maçta forma giymedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve anadoluekspresshaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.