Kayserispor – Fatih Karagümrük maçını Atilla Karaoğlan yönetecek

Spor (AEH) - Anadolu Ekspress Haber | 02.05.2024 - 13:10, Güncelleme: 02.05.2024 - 19:35
 

Kayserispor – Fatih Karagümrük maçını Atilla Karaoğlan yönetecek

Süper Ligin 35’inci haftasında Kayserispor ile Fatih Karagümrük Spor Kulübü arasında oynanacak olan müsabakayı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek.
TFF Merkez Hakem Kurulu tarafından Süper Ligin 35’inci haftasında oynanacak olan müsabakalarda görev yapacak hakemler açıklandı. Kayserispor’un Fatih Karagümrük ile oynayacağı müsabakayı Sakarya bölgesi hakemi Atilla Karaoğlan yönetecek. Karaoğlan’ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ile Abdullah Bora Özkara yapacak. Müsabakada dördüncü hakem olarak Alper Akarsu görevlendirildi. Atilla Karaoğlan Kayserispor’un son olarak deplasmanda Galatasaray’a 2-1’lik skorla mağlup olduğu maçı yönetmişti.  Süper Lig’de haftanın programı ve maçı yönetecek hakemler şöyle: Yarın: 20.00 MKE Ankaragücü - Alanyaspor: Emre Kargın 20.00 Beşiktaş - Çaykur Rizespor: Ali Şansalan 4 Mayıs Cumartesi: 16.00 İstanbulspor - Adana Demirspor: Abdullah Buğra Taşkınsoy 19.00 Kayserispor - Fatih Karagümrük :Atilla Karaoğlan 19.00 Samsunspor - Trabzonspor: Abdulkadir Bitigen 5 Mayıs Pazar: 16.00 Başakşehir FK - Kasımpaşa: Mert Güzenge 19.00 Galatasaray - Sivasspor: Arda Kardeşler 19.00 Gaziantep FK - Hatayspor: Halil Umut Meler.   
Süper Ligin 35’inci haftasında Kayserispor ile Fatih Karagümrük Spor Kulübü arasında oynanacak olan müsabakayı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek.

TFF Merkez Hakem Kurulu tarafından Süper Ligin 35’inci haftasında oynanacak olan müsabakalarda görev yapacak hakemler açıklandı. Kayserispor’un Fatih Karagümrük ile oynayacağı müsabakayı Sakarya bölgesi hakemi Atilla Karaoğlan yönetecek. Karaoğlan’ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ile Abdullah Bora Özkara yapacak. Müsabakada dördüncü hakem olarak Alper Akarsu görevlendirildi. Atilla Karaoğlan Kayserispor’un son olarak deplasmanda Galatasaray’a 2-1’lik skorla mağlup olduğu maçı yönetmişti. 

Süper Lig’de haftanın programı ve maçı yönetecek hakemler şöyle:

Yarın:
20.00 MKE Ankaragücü - Alanyaspor: Emre Kargın
20.00 Beşiktaş - Çaykur Rizespor: Ali Şansalan
4 Mayıs Cumartesi:
16.00 İstanbulspor - Adana Demirspor: Abdullah Buğra Taşkınsoy
19.00 Kayserispor - Fatih Karagümrük :Atilla Karaoğlan
19.00 Samsunspor - Trabzonspor: Abdulkadir Bitigen
5 Mayıs Pazar:
16.00 Başakşehir FK - Kasımpaşa: Mert Güzenge
19.00 Galatasaray - Sivasspor: Arda Kardeşler
19.00 Gaziantep FK - Hatayspor: Halil Umut Meler. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve anadoluekspresshaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.