Kayserispor - Fatih Karagümrük maç biletleri satışa çıktı

Spor 01.05.2024 - 13:49, Güncelleme: 01.05.2024 - 13:49
 

Kayserispor - Fatih Karagümrük maç biletleri satışa çıktı

Süper Ligin 35’inci haftasında oynanacak olan Kayserispor - Fatih Karagümrük maç biletleri satışa çıktı.
Süper Ligde 6 hafta sonra galip gelen Kayserispor,  35’inci hafta sahasında Fatih Karagümrük’ü konuk edecek. Bu müsabakanın biletleri satışa çıktı.  Kulüpten yapılan açıklamada, “Kayserispor’umuzun Süper Lig 2023-2024 Sezonu 35’inci haftasında 4 Mayıs Cumartesi günü saat 19.00'da Fatih Karagümrük ile RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda oynayacağı karşılaşmanın biletleri yarın saat 11.00'de Passolig tarafından satışa sunulacak. PFDK'nın almış olduğu karar gereği; Trabzonspor karşılaşmasında Kuzey Alt C ve D Blokta yer alan seyircilerin Fatih Karagümrük maçına girişlerinin engellenmesine karar verilmiştir. Kulübümüzün almış olduğu karar gereği, PFDK kararı ile ceza alan bloklarda bulunan kombine sahiplerinin koltukları bu maç için satışa açılacaktır. Ev sahibi takım biletleri, Fatih Karagümrük logolu Passolig kartlar hariç tüm Passolig kartlar ile satın alabilecektir. Fatih Karagümrük logolu kartlar sadece misafir takım tribünden bilet satın alabileceklerdir” ifadelerine yer verildi. Bilet fiyatları şu şekilde açıklandı;  Batı Balkon: 200 TL, Batı Alt: 150 TL, Batı Üst: 100 TL,  Doğu Alt: 75 TL, Doğu Üst: 50 TL, Kuzey Üst-Alt: 38 TL, Günay Alt: 38 TL, Misafir Tribünü: 49 TL.  
Süper Ligin 35’inci haftasında oynanacak olan Kayserispor - Fatih Karagümrük maç biletleri satışa çıktı.

Süper Ligde 6 hafta sonra galip gelen Kayserispor,  35’inci hafta sahasında Fatih Karagümrük’ü konuk edecek. Bu müsabakanın biletleri satışa çıktı. 
Kulüpten yapılan açıklamada, “Kayserispor’umuzun Süper Lig 2023-2024 Sezonu 35’inci haftasında 4 Mayıs Cumartesi günü saat 19.00'da Fatih Karagümrük ile RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda oynayacağı karşılaşmanın biletleri yarın saat 11.00'de Passolig tarafından satışa sunulacak. PFDK'nın almış olduğu karar gereği; Trabzonspor karşılaşmasında Kuzey Alt C ve D Blokta yer alan seyircilerin Fatih Karagümrük maçına girişlerinin engellenmesine karar verilmiştir. Kulübümüzün almış olduğu karar gereği, PFDK kararı ile ceza alan bloklarda bulunan kombine sahiplerinin koltukları bu maç için satışa açılacaktır. Ev sahibi takım biletleri, Fatih Karagümrük logolu Passolig kartlar hariç tüm Passolig kartlar ile satın alabilecektir. Fatih Karagümrük logolu kartlar sadece misafir takım tribünden bilet satın alabileceklerdir” ifadelerine yer verildi.
Bilet fiyatları şu şekilde açıklandı; 
Batı Balkon: 200 TL,
Batı Alt: 150 TL,
Batı Üst: 100 TL, 
Doğu Alt: 75 TL,
Doğu Üst: 50 TL,
Kuzey Üst-Alt: 38 TL,
Günay Alt: 38 TL,
Misafir Tribünü: 49 TL.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve anadoluekspresshaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.