CZN Burak için Kayseri’den yaya olarak İstanbul’a giderken kazada can veren Neşet Turan defnedildi

Gündem 30.04.2024 - 16:55
 

CZN Burak için Kayseri’den yaya olarak İstanbul’a giderken kazada can veren Neşet Turan defnedildi

Kayseri’den İstanbul’a sosyal medya fenomeni CZN Burak için yürüyerek giderken kamyon çarpması sonucu yaşamını yitiren Neşet Turan (36) bugün defnedildi.
Kayseri’den İstanbul’a CZN Burak isimli sosyal medya fenomeni Burak Özdemir için yürüyerek giden ‘Yürüyen Adamlar’ olarak bilinen sosyal medya fenomenlerinden Neşet Turan kardeşi Ahmet’in canlı yayın yaptığı esnada Aksaray- Ankara yolu güzergahında kamyon çarpması sonucu ağır yaralandı. Kazayı görenler durumu ekiplere ihbarda bulundu. Olay yerine gelen ekipler Turan’ı ağır yaralı olarak hastaneye kaldırdı. Sosyal medya fenomeni Turan doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Jandarma tarafından gözaltına alınan kamyon sürücüsü B.Ç. (71) ifadesinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Neşet Turan’ın cenazesi ise ailesi tarafından teslim alındı. Sosyal medya fenomeni için Asri Mezarlık içerisinde bulunan Hulusi Akar Camisi'nde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı.  NEŞET TURAN’IN ANNESİ: KAZA ANINI İZLEYENLER ŞAHİTLİK YAPSIN Cenaze namazı sonrası konuşan Neşet Turan'ın annesi, "Kasten vurdu. Çocuğuma çarpıp, durmuyor. Canlı yayında görüp de şahit olanlara sesleniyorum. Ne olur şahitlik yapın, oğlumun kanı yerde kalmasın. Sonuna kadar davacıyız. Canlı yayında 2 bin 500 kişiden fazla kişi insan vardı, davacıyım" dedi. KARDEŞİ: KENARDAN YÜRÜYORDUK Ağabeyi ile yürüyen ve canlı yayını yapan Ahmet Turan ise " Yürüyen Adamlar ağabeyim ve bendik. Canlı yayını ben yapıyordum. Sol tarafımda ağabeyim, ön tarafımda da Ercan isimli arkadaşımız vardı. Kenardan yürüyorduk. Yandan vurunca 'pat' diye ağabeyimi öne doğru götürdü. Ağabeyim çarpmanın etkisiyle benim ve Ercan'ın arasından geçti. Ben 15 dakika kadar derenin içinde ağabeyimi aradım. Ambulansı çağırdılar. 2,5 saatte anca hastaneye yetişti. Çarpan kişinin 70 yaşında olduğu haberlerde yazıyor. Benim tahminimce 120 kilometre hızla gidiyordu. O vurduğunda, o adam, o manevrayı yapamaz. Aklı başında olur. Şoför değişimi olduğunu düşünüyorum. Bu konunun araştırılmasını istiyorum" dedi. Turan'ın cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından Erkilet Bülbülpınarı Mezarlığı'nda toprağa verildi.  
Kayseri’den İstanbul’a sosyal medya fenomeni CZN Burak için yürüyerek giderken kamyon çarpması sonucu yaşamını yitiren Neşet Turan (36) bugün defnedildi.

Kayseri’den İstanbul’a CZN Burak isimli sosyal medya fenomeni Burak Özdemir için yürüyerek giden ‘Yürüyen Adamlar’ olarak bilinen sosyal medya fenomenlerinden Neşet Turan kardeşi Ahmet’in canlı yayın yaptığı esnada Aksaray- Ankara yolu güzergahında kamyon çarpması sonucu ağır yaralandı. Kazayı görenler durumu ekiplere ihbarda bulundu. Olay yerine gelen ekipler Turan’ı ağır yaralı olarak hastaneye kaldırdı. Sosyal medya fenomeni Turan doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Jandarma tarafından gözaltına alınan kamyon sürücüsü B.Ç. (71) ifadesinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Neşet Turan’ın cenazesi ise ailesi tarafından teslim alındı. Sosyal medya fenomeni için Asri Mezarlık içerisinde bulunan Hulusi Akar Camisi'nde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. 

NEŞET TURAN’IN ANNESİ: KAZA ANINI İZLEYENLER ŞAHİTLİK YAPSIN
Cenaze namazı sonrası konuşan Neşet Turan'ın annesi, "Kasten vurdu. Çocuğuma çarpıp, durmuyor. Canlı yayında görüp de şahit olanlara sesleniyorum. Ne olur şahitlik yapın, oğlumun kanı yerde kalmasın. Sonuna kadar davacıyız. Canlı yayında 2 bin 500 kişiden fazla kişi insan vardı, davacıyım" dedi.

KARDEŞİ: KENARDAN YÜRÜYORDUK
Ağabeyi ile yürüyen ve canlı yayını yapan Ahmet Turan ise " Yürüyen Adamlar ağabeyim ve bendik. Canlı yayını ben yapıyordum. Sol tarafımda ağabeyim, ön tarafımda da Ercan isimli arkadaşımız vardı. Kenardan yürüyorduk. Yandan vurunca 'pat' diye ağabeyimi öne doğru götürdü. Ağabeyim çarpmanın etkisiyle benim ve Ercan'ın arasından geçti. Ben 15 dakika kadar derenin içinde ağabeyimi aradım. Ambulansı çağırdılar. 2,5 saatte anca hastaneye yetişti. Çarpan kişinin 70 yaşında olduğu haberlerde yazıyor. Benim tahminimce 120 kilometre hızla gidiyordu. O vurduğunda, o adam, o manevrayı yapamaz. Aklı başında olur. Şoför değişimi olduğunu düşünüyorum. Bu konunun araştırılmasını istiyorum" dedi.
Turan'ın cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından Erkilet Bülbülpınarı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve anadoluekspresshaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.