Bağ evi hırsızlığında 4 tutuklama

Asayiş 27.04.2024 - 18:49, Güncelleme: 27.04.2024 - 18:49
 

Bağ evi hırsızlığında 4 tutuklama

Kayseri’de 460 bin lira değerinde çalıntı malzeme ele geçirilerek sahiplerine teslim edildi. Olayın şüphelisi 4 kişi adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri şehrin huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik çalışmalara devam ediyor. Bu kapsamda kent genelinde yapılan 1 aylık takip sonucu bağ evlerinde gerçekleştiği tespit edilen hırsızlık olayları ile alakalı yapılan operasyonlarda 4 kişi yakalandı. Öte yandan operasyonlar kapsamında ele geçirilen 460 bin lira değerindeki çalıntı malzeme de sahiplerine teslim edildi. Operasyonlarda yakalanan 4 kişi ise emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.  
Kayseri’de 460 bin lira değerinde çalıntı malzeme ele geçirilerek sahiplerine teslim edildi. Olayın şüphelisi 4 kişi adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri şehrin huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik çalışmalara devam ediyor. Bu kapsamda kent genelinde yapılan 1 aylık takip sonucu bağ evlerinde gerçekleştiği tespit edilen hırsızlık olayları ile alakalı yapılan operasyonlarda 4 kişi yakalandı.

Öte yandan operasyonlar kapsamında ele geçirilen 460 bin lira değerindeki çalıntı malzeme de sahiplerine teslim edildi.
Operasyonlarda yakalanan 4 kişi ise emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve anadoluekspresshaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.